Margo van Bork

Coaching & Training

“Ik loop even met je mee op je pad totdat je het zelf ziet”

Coaching

Door observatie, reflectie  en goede vragen krijg je meer inzicht in wat jou of het team in het nu tegenhoudt en nodig heeft om vanuit eigen kracht en leiderschap keuzes te kunnen maken en balans te vinden.

Empower your team

Wil je samen met je team een dag aan de slag om w(m)eer te verbinden en elkaars krachten te zien en versterken?

Samen met Esther Meinders hebben we een heel gaaf programma om jouw team te empoweren!

Doelen en verlangens

Wat wil jij? Wat zou je nou ECHT willen? Stilstaan bij deze vraag geeft inzicht in jezelf en datgene wat je eventueel nu nog tegenhoudt om dat te gaan realiseren. Die beren op de weg, de saboteurs en wie weet is het toch een kleine hobbel. Er bij stilstaan is een mooie eerste stap!

Leven vanuit waarden

Vanuit waarden leven betekent dat je weet wat jij heel belangrijk vindt en dat je keuzes gebaseerd zijn op deze waarden. Hierdoor ondervindt je meer rust en wordt het makkelijker om keuzes te gaan maken. Waarden zijn er voor jezelf, maar ook voor teams en organisaties. 

Persoonlijk leiderschap

Persoonlijk leiderschap betekent dat je weet wat je missie is en daarnaar leeft. Je stippelt je strategie uit op basis van jouw missie en hierdoor ontstaat jouw pad. Soms loopt het anders en vanuit persoonlijke leiderschap kan je bijsturen en koers houden. 

Waarom ga je naar een coach?

De meeste mensen die een strategiegesprek willen voor coaching komen met onderstaande vragen:

  • Als je het gevoel hebt even vast te zitten en dit wil onderzoeken en doorbreken.
  • Als je wil leren sturen op basis van vertrouwen en resultaat (persoonlijk leiderschap)
  • Als je meer zichtbaar wil zijn en ook bij jezelf wil blijven.

Het is geen vaste lijst. Als je een ontwikkelvraag hebt of even niet ziet wat je tegenhoudt, dan kan coaching je helpen om nieuwe inzichten te krijgen.

Is coaching voor iedereen?

Vanuit prive, business, eigen ontwikkeling of loopbaan is het soms prettig als er iemand even met je meeloopt op je pad en helpt je eigen weg weer te vinden. Dit is niet leeftijd- of opleidinggebonden. Iedereen met een coachvraag is welkom

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen?

Ik bied vrijblijvend een strategiegesprek aan van 30 minuten. We gaan dan kijken wat je coachvraag is, of deze concreet is en wat ik voor je kan betekenen.

Plan je afspraak door het contactformulier in te vullen. Ik neem dan contact met je op voor een afspraak. Dit kan online via Zoom of tijdens een 1 op 1 gesprek in Zwolle of Elburg.

Jouw coach

Als coach onderzoek ik samen met jou wat jij belangrijk vindt in je leven en waar je energie van krijgt. Door de kracht van vertragen, visuals en vragen krijg je inzicht in jezelf en wat je tegenhoudt om je eigen leven vorm te geven zoals jij dat wilt.

Hoe coaching eruit ziet voor jouw is afhankelijk van je vraag. Graag bespreek ik dit met je tijdens een gratis intakegesprek om samen te bespreken of ik iets voor jou kan betekenen.

Mijn stijl van coachen kan het best beschreven worden als in het hier en nu, vanuit ontspanning vertragen en in verbinding met elkaar naar nieuwe inzichten kijken zodat er ruimte ontstaat om (opnieuw) te kiezen.

Margo van Bork

Testimonials

De kracht van Margo is het stellen van vragen en het komen tot de kern, maar haar doel is altijd gericht op de actie en de vervolgstappen! Ze heeft mij ontzettend goed geholpen met diverse dilemma’s, waarbij ik nog niet helder had welke actie(s) ik moest uitvoeren. Haar manier van vragen stellen triggert reflectie, waarna ze met haar vragen stuurt naar concrete actie.

Ze is creatief en haar creativiteit vult haar als coach erg goed aan. Ze is een beelddenker die ter plekke je gedachte op papier vormgeeft wat helpt om uit je hoofd te komen en opnieuw te kijken.

Sarah Gharzoul, coach bij SasophieN

Coaching mogelijkheden

3 Coachgesprekken

Patronen doorbreken

– Je kunt moeilijk rust vinden en veel ‘moet’
– Je reageert snel boos
– Je merkt dat iets je tegenhoudt, maar je weet niet exact wat
– Je hebt het gevoel alleen maar druk te zijn, maar niks concreet af te maken
– Je merkt dat je veel als kritiek voelt en dat je daarmee blijft rondlopen

In 3 gesprekken van 1,5 uur gaan we samen kijken naar wat er op dit moment speelt wat je niet prettig vindt.

Samen zoomen we in op de situatie en naar wie jij bent. Reflectie in de sleutel naar inzicht. Vanuit dat inzicht kan je nieuwe keuzes maken en zelf weer vooruit in de juiste richting.

Investering: 333 euro excl. BTW

10 Weken online coaching

Persoonlijk leiderschap

– Vind ik mijn baan nog wel leuk?
– Waarom maak ik altijd verkeerde keuzes?
– Waarom kom ik niet verder in mijn carriere?
– Ik ervaar veel stress
– Ik kan moeilijk ontspannen
– Ik vergelijk me altijd met anderen
– Anderen gaan er altijd met mijn ideeen vandoor
– Ik zit vaak in een plan van een ander

In 10 online sessies via zoom van 45 minuten gaan we samen kijken naar wie jij bent en wat er nu speelt. Inzicht is heel belangrijk, maar naast de sessies ga je zelf aan de slag. Stap voor stap krijg je het roer van je leven weer in eigen hand.

Investering: 555 euro excl. BTW

Ontvang gratis 7 vragen voor 7  inzichten!

Download de schermfoto’s voor op je telefoon als dagelijkse reminder.

 

Let’s connect!

[activecampaign]